Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 64 km

Flinke file na ongeval A58 Kruiningen

Toegevoegd: 12-07-2019, 12.27 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Een verkeersongeval op de A58 tussen Kruiningen en Krabbendijke heeft vrijdag voor een kilometerslange file gezorgd.


Het ongeluk gebeurde rond 11.15 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom bij het viaduct over de Oude Rijksweg (N289). Volgens de eerste melding bij de hulpdiensten was er ook iemand gewond maar of er ook daadwerkelijk iemand naar het ziekenhuis moest worden gebracht, is niet bekend.

Bergingsbedrijf Van Egeraat werd opgeroepen om te takelen. Ook nadat de weg weer helemaal vrij was, stond het echter nog best een tijdje vast op de A58. De verkeersdienst van Rijkswaterstaat meldde rond 12.15 uur nog altijd een file van 5 kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Inmiddels stroomt het verkeer alweer een stuk beter door.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren