Man naar ziekenhuis na vechtpartij Goes

Toegevoegd: 13-07-2019, 11.09 uur

Man naar ziekenhuis na vechtpartij Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In de Zusterstraat in Goes is vrijdagavond een 33-jarige man gewond geraakt bij een vechtpartij. Er is één verdachte aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen.

De politie kreeg rond 20.10 uur een melding van een vechtpartij op straat waarbij meerdere personen betrokken waren. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen ze het 33-jarige slachtoffer aan. Hij raakte dusdanig gewond dat hij moest worden overgebracht naar het ziekenhuis om daar behandeld te worden aan zijn verwondingen.

Er werden verschillende getuigen gehoord en videobeelden bekeken. Onderzoek leidde naar de 17-jarige verdachte. Deze jeugdige inwoner van Kapelle is op last van de officier van justitie buiten heterdaad opgepakt in zijn woning. Zijn rol in de zaak wordt nog onderzocht.

De politie doet verder onderzoek naar de zaak en vraagt getuigen zich te melden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (14-7-2019 om 19:21)
Jammer dat ze Goes in een paar jaar zo hebben weten af te breken dat ze op het zelfde niveau zijn als andere multiculturele steden in Nederland. Iedereen weet wie en wat de problemen zijn. Maar we blijven wegkijken.
Goes glijdt af (14-7-2019 om 07:38)
Zusterstraat, een zijstraat van de wijngaardstraat no-go area en wildparkeerplaats voor de afhaalpizzeria. rondhangende straatdealers en hun klanten, witwas salons, gokverslaafden, bedelende junks, stomdronken cafeverslaafden, radicale buitenlanders, scheurende maffiosi in hun dure auto's, straatprostitutie, enz. enz. enz. De gemeente doet er niets aan. Amsterdam rokin in het klein.