Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Motor dodelijk ongeluk Kortgene geborgen

Toegevoegd: 13-07-2019, 18.07 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - De motorrijder die vanmiddag levenloos werd gevonden in Kortgene is vermoedelijk omgekomen bij een eenzijdig ongeluk. Dat stelt de politie. Het slachtoffer is een 47-jarige inwoner van Kortgene.


De hulpdiensten kregen rond 14.20 uur de melding dat het slachtoffer en zijn motor waren aangetroffen in de berm naast de Molendijk, vlakbij de kruising met de Oudedijk en de Oostdijk. Het slachtoffer bleek reeds te zijn overleden.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) stelde samen met de verkeerspolitie en een GGD-arts een onderzoek in. Volgens een woordvoerder van de politie bestaat na het eerste onderzoek het vermoeden dat er sprake was van een eenzijdig ongeluk.

Hoe laat het ongeval precies heeft plaatsgevonden, is nog niet duidelijk. "Vermoedelijk heeft het slachtoffer er geruime tijd gelegen voordat hij is aangetroffen”, zo vertelt de woordvoerder. Tijdens het onderzoek meldde zich iemand bij de politie die de motor aan het begin van de middag al had zien liggen maar hierbij geen persoon had gezien. Hij had daarom de politie niet op de hoogte gebracht.

Rond 17.45 uur waren de bergingswerkzaamheden afgerond.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janssen (15-7-2019 om 22:21)
Beste Thera, De motor was vanaf de weg niet zichtbaar mede dankzij het hoge gras. Anders hadden we deze wel eerder aangetroffen....
Thera (13-7-2019 om 23:27)
Enorm triest bericht. Heel veel sterkte voor nabestaanden. Erg ook dat het tegenwoordig al als normaal ervaren wordt dat er zo'n beschadigde motor met tas ernaast in berm ligt..
Cookie-instellingen beheren