www.hvzeeland.nl

Motor dodelijk ongeluk Kortgene geborgen

Toegevoegd: 13-07-2019, 18.07 uur

Motor dodelijk ongeluk Kortgene geborgen
Door: Roland de Jong

KORTGENE - De motorrijder die vanmiddag levenloos werd gevonden in Kortgene is vermoedelijk omgekomen bij een eenzijdig ongeluk. Dat stelt de politie. Het slachtoffer is een 47-jarige inwoner van Kortgene.

De hulpdiensten kregen rond 14.20 uur de melding dat het slachtoffer en zijn motor waren aangetroffen in de berm naast de Molendijk, vlakbij de kruising met de Oudedijk en de Oostdijk. Het slachtoffer bleek reeds te zijn overleden.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) stelde samen met de verkeerspolitie en een GGD-arts een onderzoek in. Volgens een woordvoerder van de politie bestaat na het eerste onderzoek het vermoeden dat er sprake was van een eenzijdig ongeluk.

Hoe laat het ongeval precies heeft plaatsgevonden, is nog niet duidelijk. "Vermoedelijk heeft het slachtoffer er geruime tijd gelegen voordat hij is aangetroffen”, zo vertelt de woordvoerder. Tijdens het onderzoek meldde zich iemand bij de politie die de motor aan het begin van de middag al had zien liggen maar hierbij geen persoon had gezien. Hij had daarom de politie niet op de hoogte gebracht.

Rond 17.45 uur waren de bergingswerkzaamheden afgerond.