Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanmiddag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Politie onderzoekt ernstig incident met kindje

Toegevoegd: 14-07-2019, 14.11 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De politie onderzoekt een incident met een kindje in Kruiningen waarvoor vanochtend ook een traumahelikopter werd ingeschakeld.


Volgens politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage kwam rond 10.35 uur vanuit een woning aan de Berghoekstraat een melding binnen van een kinderreanimatie. Naast twee ambulanceteams werd ook het team van de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Dit heeft het 1-jarige slachtoffertje per helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Volgens Uytdehage is de toestand van het kind zorgwekkend. De politie heeft besloten het zekere voor het onzekere te nemen en onderzoek te doen. Uytdehage laat weten dat zowel tactische als technische rechercheurs ter plaatse zijn om na te gaan wat er nu precies is gebeurd. In de loop van de dag wordt hierover meer duidelijkheid verwacht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leander Van de Vreede (15-7-2019 om 13:08)
Het kindje heeft het niet overleefd.
Moeder (14-7-2019 om 21:12)
Bid om genezing voor het kindje.. En wijsheid en inzicht voor de onderzoekers... En sterkte voor de ouders natuurlijk.
Kees (14-7-2019 om 17:22)
Een moeilijke situatie. Ik hoop dat agenten en brandweermensen naast reanimatie ook een speciale cursus en bijscholing krijgen in kinder reanimatie. Dit is een verhaal apart en ik verwacht niet anders dan dat ze ook daar in gespecialiseerd zijn. Ikzelf heb dit ook meegekregen bij het Rode Kruis. Kinder reanimatie is iets anders als normale reanimatie. Ook zijn veel mensen bang te hard te drukken en duwen dan niet hard genoeg en dan helpt het niet. Te hard is ook niet goed uiteraard. Al kan een volwassene makkelijk een paar ribben breken