Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 68 km

Vrouw en kind gewond bij ongeluk Philippine

Toegevoegd: 14-07-2019, 21.26 uur
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - Een vrouw en een kind zijn zondagavond naar een ziekenhuis gebracht na een eenzijdig ongeluk bij Philippine. Hierbij ontstond flink wat schade.


Het ongeluk gebeurde rond 20.05 uur toen de vrouw in een auto met Belgisch kenteken vanaf de Braakmanstrat in België over de Olmendijkweg richting de Dijckmeesterweg reed. De auto reed hier tegen een appelboom om vervolgens via een stenen brievenbus een talud bij een vrijstaande woning af te rijden. De auto kwam aan het begin van de oprit tot stilstand.

De ambulancedienst heeft zowel de vrouw als het kind voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto rond 21.15 uur getakeld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren