Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Keukenbrand in woning Hoofdplaat

Toegevoegd: 14-07-2019, 22.40 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - Drie brandweerwagens zijn zondagavond uitgerukt voor een melding van een binnenbrand in een woning in Hoofdplaat.


Rond 21.55 uur werd gemeld dat brand woedde in de keuken van een rijtjeshuis aan de Pastoor J.A.M. van den Muijsenbergstraat. Na de melding gingen de tankautospuiten van de posten Biervliet en Breskens met spoed ter plekke. Ook de hoogwerker van de post Oostburg werd opgeroepen.

Vermoedelijk had een pannetje te lang op het vuur gestaan. De brandweer had het incident snel onder controle en kon dan ook al vlug beginnen met het ventileren van de woning. Er is niemand gewond geraakt.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (16-7-2019 om 17:57)
Nee Michel dat is niet overdreven want in dit soort woningen wonen veel bejaarden en is de kans dat het vuur overslaat naar de woning ernaast is hierbij groot dus beter alles uit de kast halen dan te laat zijn want dan zijn er klachten dat de hulpverlening te laat kwam dus pluimpje voor de brandweer..
Tim (16-7-2019 om 11:53)
@Michel, als jou huis inbrand zou staan ben je ook blij als er 3 auto's zijn. Bij een melding staat er niet bij dat het om een pannetje gaat. Er staat simpel weg binnenbrand. Dit kan van alles zijn!
Michel (15-7-2019 om 09:53)
3x Brandweerautos, is dit niet wat overdreven.