Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanmiddag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Vrouw opgepakt na neersteken partner

Toegevoegd: 15-07-2019, 13.37 uur
Vrouw opgepakt na neersteken partner
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SINT-PHILIPSLAND - Zondagavond is een vrouw uit Sint-Philipsland aangehouden nadat zij haar partner in hun gezamenlijke woning had gestoken met een mes.


Agenten kregen rond 22.30 uur een melding dat de vrouw ruzie zou hebben met haar man. Zij zijn ter plaatse gegaan en na een gesprek met beide bewoners leek de rust te zijn wedergekeerd. Een uur later kwam er wederom een melding binnen en ditmaal zou de bewoonster haar partner hebben gestoken.

De vrouw werd hiervoor aangehouden. Zij verzette zich hevig tegen haar arrestatie en heeft enkele agenten uitgescholden en geschopt. De vrouw is meegenomen naar het cellencomplex waar zij vast zit voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750