Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 207 km

Traumaheli voor gewonde Middelburg

Toegevoegd: 15-07-2019, 20.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een traumahelikopter is vanavond ingezet voor een zwaargewond slachtoffer in Middelburg. De helikopter landde bij Kapelle.


Rond 18.30 uur rukten de hulpdiensten uit voor het incident een de Leliestraat. Twee ambulances en een politievoertuig kwamen met spoed ter plaatse. Als snel is de gewonde met een ambulance afgevoerd.

Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar de Vierwegen bij Kapelle gebracht waar een traumahelikopter klaar stond. Hier is de gewonde rond 19.15 uur in de helikopter gelegd en naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft de weg tijdens het voorval afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TomTom (16-7-2019 om 07:06)
@nn, dit is niet vreemd hoor, als de traumaheli niet door kan komen i.v.m. bijvoorbeeld een eerdere inzet komt hij de ambulance tegemoet nadat hij beschikbaar is gekomen. Dit slachtoffer zal dermate zorg nodig hebben dat ze naar een ander gespecialiseerder ziekenhuis moeten vandaar ook het voorbij rijden van Goes. e.e.a. om geen tijd te verliezen.
Jose (15-7-2019 om 23:25)
nn@ Is helemaal niet vreemd. Als ambulance op weg gaat wordt of is er een ontmoetingsplaats afgesproken. Spaart kostbare tijd in nood situaties.
nn (15-7-2019 om 21:09)
wat vreemd ongeluk in Middelburg gebeurd en de trama in kapelle geland
Cookie-instellingen beheren