Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt 80km te hard bij Axel

Toegevoegd: 15-07-2019, 21.02 uur
De bestuurder moest direct zijn rijbewijs inleveren.
De bestuurder moest direct zijn rijbewijs inleveren.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Een automobilist die met 180 kilometer per uur over de Tractaatweg bij Axel scheurde is zijn rijbewijs kwijt.


De politie betrapte de bestuurder vanmorgen rond 06.00 uur bij een controle. Op de Tractaatweg geldt een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur.

De bestuurder moest direct zijn rijbewijs inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WRX (18-7-2019 om 00:23)
Je zal er als agent achteraan móeten. Zelfs nog inhalen om een volgteken te geven. #nicejob #magvakergebeuren
Ik ben het joejoe (17-7-2019 om 23:40)
Zouden beter ook is in de steden en dorpjes op snelheid controleren zou je ook gemakkelijk heel wat rijbewijzen kunnen afpakken maarja dat zien we jullie helaas veel te weinig doen
Paulus A. (17-7-2019 om 14:19)
@ AntiGSM: Beste dappere toetsenbord held : ik zie LIEVER dat ieder zich gewoon aan alle verkeersregels houdt ook de maximum snelheid, dat scheelt zeker en vast een heleboel verdrietige families. Mijn gevoel zegt : blijkbaar heb je daar zelf ook wat moeite mee.
Jan van de Velde (17-7-2019 om 12:20)
@antiGSM: Er is gelukkig niks gebeurd nee. Maar behalve dat oplettend rijden, drank enz zijn er nog twee zaken die de verkeersveiligheid sterk verhogen: voorspelbaar gedrag van alle verkeersdeelnemers, en beperkte snelheidsverschillen tussen alle verkeersdeelnemers. En die twee zaken zijn wel om zeep als ik in mijn achteruitkijkspiegel ver achter mij een auto zie die een paar tellen later tot ieders verrassing ineens naast me zit. 80-100 km/h VERSCHIL is gewoon levensgevaarlijk veel. Plus, als hij bij een noodstop nog een stopafstand van 150 m voor elkaar krijgt is het een knappe jongen, super-Audi of niet. Testosteron hoort net zo min thuis in het verkeer als alcohol.
Martin (17-7-2019 om 09:44)
@AntiGSM. Je hebt helemaal gelijk, er word vooral gecontroleerd op snelheid en nooit op het gebruik van bv een knipperlicht. Dat terwijl dat knipperlicht ergernis no 1 is in nederland. Echter, ik ben wel blij dat deze persoon van de weg is gehaald. Of deze weg geschikt is voor 180 km/h hou ik even in het midden. Wat wel zeker is dat andere weggebruikers op deze weg geen rekening houden met een auto die met zo'n hoge snelheid aankomt rijden. Ook de persoon die 180 km/h rijd gaat zo snel dat hij geen actie kan ondernemen indien er iets veranderd op de weg. De kans dat dit soort gedrag grote gevolgen heeft is dan ook aanzienlijk. Ik ben dan ook heel blij dat deze persoon van de weg is gehaald en dat er geen ongelukken gebeurd zijn.
AntiGSM (16-7-2019 om 22:10)
Is er iets gebeurt?? Nee, dus veel paniek voor niets. Op dit soort wegen rijdt men in andere landen gewoon 130. En, ik zie liever iemand die oplet met 180 km/uur rijden dan 1 die met 80 km/uur met z'n telefoon bezig is! Of onder invloed van drank en of drugs! En dat zie ik overal en mensen die geen richting aangeven, super hinderlijk en asociaal EN levensgevaarlijk. Maar daar hoor je bijna niemand over en wordt ook niet voor bekeurd. Alleen snelheid is belangrijk omdat het makkelijk controleert en veel geld opbrengt. Er is ook veel jaloezie onder de reageerders omdat het een duurdere auto betreft.