Fietsster geschept door automobilist Goes

Toegevoegd: 16-07-2019, 16.56 uur

Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 72-jarige vrouw uit Wilhelminadorp is vanmiddag in Goes gewond geraakt nadat zij op de fiets werd geschept door een automobilist.

Het ongeval vond rond 15.10 uur plaats op de Albert Joachimikade ter hoogte van de Zwembadweg. Het slachtoffer stak met meerdere fietsers over en door onbekende oorzaken reed een 51-jarige automobiliste uit Kruiningen haar aan.

Omstanders zagen het ongeval gebeuren en vereenden direct eerste hulp. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de gewonde vrouw naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeerspolitie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Rond 16.00 uur was dit onderzoek afgerond en kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
G (17-7-2019 om 08:44)
@kees hoezo lastig? Als ik met de auto vanaf het zwembad kom, is er prima overzicht. Fietspad, overkant terrein, komende vanaf de hoeve. Alles is te zien. Men moet alleen wel kijken. Het kan een voorrangsfout zijn, maar automobilisten willen daar ook nog wel eens als kippen zonder kop rijden. Maakt het kruispunt niet onoverzichtelijk. Mijn mening is voorlopig een inschattingsfout van beide partijen. En om verder te speculeren: wellicht is er een mobiel in het spel. De boetes sinds 1 juli voor het vasthouden van een mobiel tijdens het fietsen zijn er niet voor niks.
Kees (16-7-2019 om 18:18)
Een lastige en niet goed overzichtelijke kruising
Joris (16-7-2019 om 17:46)
Haaientanden op het fietspad betekent wachten tot de auto's voorbij zijn. Voorrangsfout.