Rechtbank dwingt verdachte verkrachtingen te komen

Toegevoegd: 16-07-2019, 19.16 uur

Rechtbank dwingt verdachte verkrachtingen te komen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De zaak tegen de 34-jarige Vlissinger S.T. , die ervan wordt verdacht in 2017 en 2018 zeker zeven vrouwen bruut te hebben verkracht, moet zich 17 oktober voor de rechtbank in Middelburg verantwoorden.

De Vlissinger kwam in contact met zijn slachtoffers via een datingsite. Enkele vrouwen werden eerst bedwelmd, waarna het tot seks kwam. Ze werden geboeid, geslagen en bruut (anaal) verkracht. Eén van zijn slachtoffers raakte daardoor ernstig inwendig gewond. Volgens justitie is het niet uitgesloten dat er beduidend meer vrouwen het slachtoffer van T. zijn geweest.

T. zit sinds eind januari in voorarrest. Omdat een belofte om te verschijnen nog steeds geen garantie geeft er zeker van te zijn dat T. ook inderdaad bij de behandeling van zijn zaak aanwezig zal zijn heeft de rechtbank hem dinsdag via zijn raadsman een 'bevel tot persoonlijke verschijning' gegeven. Voor deze zaak is een hele dag uitgetrokken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joh (19-7-2019 om 13:58)
Wat vreselijk zeg v d slachtoffers. Onvoorstelbaar dat deze persoon zo n drang om dit te doen heeft dat hij deze mensen er voor misbruikt. En met voorbedachte rade wat mij betreft . Tbs zou ik zeggen.
Joh (19-7-2019 om 13:57)
Wat vreselijk zeg v d slachtoffers. Onvoorstelbaar dat deze nanzo n drang heeft dat hij deze mensen er voor misbruikt. Tbs zou ik zeggen.
bram (17-7-2019 om 04:52)
Komt deze verdachte niet op de rechtzaak (omdat Hij denkt dat ie gelijk heeft), geef hem dan bij voorbaat maar levenslang. Kiezen of delen !! Kennelijk is al bekend hoe dit figuur werkte. Rechte a.u.b. niet teveel woorden vuil maken aan deze verdachte. Gewoon veroordelen tot de maximale straf. De slachtoffers van deze onverkwikkelijke zaak(en) wens ik veel sterkte en geef daar het advies: ga nooit meer met iemand in zee vanaf een dating-site. Echt er zijn genoeg normale mannen en vrouwen die via een natuurlijk proces contact willen en kunnen maken.
TT (16-7-2019 om 23:21)
Gore smeerpijp.