Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

Brand verwoest schuur Walsoorden

Toegevoegd: 16-07-2019, 23.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

WALSOORDEN - Een schuur aan de Molenweg in Walsoorden is dinsdagavond door een brand volledig verwoest.


Het vuur werd rond 21.45 uur ontdekt. De brandweer schaalde gelijk op naar een middelbrand en stuurde meerdere bluswagens ter plaatse. Bij aankomst van het eerste blusvoertuig stond de schuur volledig in brand. In de schuur stonden onder andere paarden. Deze konden op tijd naar buiten worden gebracht. Voor zover bekend raakte er ook niemand gewond.

Om 22.30 uur liet de Veiligheidsregio weten dat het dak van de schuur is ingestort. Het dak bevatte asbest, mogelijk is er asbesthoudend materiaal op de openbare weg terecht gekomen. De betreffende wegen zijn afgesloten. Er zal morgen onderzoek plaatsvinden of er daadwerkelijk resten asbesthoudend materiaal zijn verspreid. Dan zal de gemeente zorgdragen voor verwijdering.

Om 22.45 uur gaf de brandweer het sein brandmeester. Het nablussen zal nog enige tijd in beslag nemen. De brandweer heeft het naastgelegen woonhuis kunnen sparen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren