Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Auto op zijn kop na botsing vrachtwagen

Toegevoegd: 17-07-2019, 08.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een automobilist is vanmorgen in Terneuzen tegen een vrachtwagen gebotst. De auto kwam op zijn kop tot stilstand.


Het ongeluk vond even na 07.30 uur plaats op de Finlandweg ter hoogte van Verbrugge Terminals. Over de toedracht van de aanrijding is verder niks bekend. Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest, maar of er ook iemand gewond is geraakt is onduidelijk.

De personenauto kwam na de aanrijding op zijn kop tot stilstand. Alle inzittenden konden zelfstandig uit de auto komen. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. De vrachtwagen is onder politiebegeleiding elders neergezet. De weg kon rond 08.40 uur weer worden vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren