Man twee uur vast in drijfzand

Toegevoegd: 17-07-2019, 15.21 uur

Door: Manfred Berrevoets

HOEDEKENSKERKE - Bij Hoedekenskerke heeft een man in de buurt van de Moertjesdijk bijna twee uur tot aan zijn heupen vastgezeten in het drijfzand. Een reddingshelikopter heeft de man naar de kant gebracht.

De eerste melding van het ongeval kwam binnen omstreeks tien over half een. Zowel politie als brandweer rukten uit. Het lukte aanvankelijk niet om de man uit het slik te trekken. Er is vervolgens hulp gevraagd van de KNRM en een reddingshelikopter.

De KNRM heeft de man vervolgens uit het slik kunnen bevrijden. Hierna is er gewacht op de komst van de helikopter. Deze heeft de man naar de kant gebracht waar hij is nagekeken in een ambulance. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. De helikopter heeft daarna de achtergebleven hulpverleners opgepikt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750