Politie houdt minderjarigen aan wegens agressie

Toegevoegd: 17-07-2019, 18.48 uur

Politie houdt minderjarigen aan wegens agressie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De politie arresteerde dinsdagavond twee minderjarigen (16) uit Tholen wegens een verkeersagressie rond 16.30 uur op het Terreplein.

De gemoederen raakten verhit tussen één van de verdachte en inzittenden van een auto. Een 61-jarige omstander uit Oud-Vossemeer mengde zich erin. Een tweede scooterrijder mengde zich er ook in en het leidde tot onenigheid waarbij omstanders de partijen uit elkaar haalden.

De politie die gewaarschuwd was kwam naar het plein, maar de scooterrijders waren ondertussen weggereden. De omstander deed aangifte van geweld tegen goederen. De politie stelde een onderzoek in en haalden de minderjarigen op. Zij zitten vast voor nader onderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750