Verdachte schietpartij Vlissingen in Limburg opgepakt

Toegevoegd: 17-07-2019, 18.52 uur

De politie op het Stadhuisplein na de schietpartij.
De politie op het Stadhuisplein na de schietpartij.
1
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie in Limburg heeft dinsdagavond op de Sint Josephstraat in Meerssen een 25-jarige man uit Vlissingen aangehouden. De man stond gesignaleerd voor een schietincident van 18 april 2019 op het Stadhuisplein in Vlissingen.

Agenten in Limburg zagen de verdachte rond 23.50 uur rijden op de A2 bij Meerssen. Besloten werd de man klem te rijden op de Sint Josephstraat om hem aan te kunnen houden. De Vlissinger probeerde vervolgens te voet te vluchten maar kon snel in zijn kraag worden gevat.

Bij zijn aanhouding verzette de man zich hevig, waardoor agenten genoodzaakt waren om gepast geweld te gebruiken. Tijdens het fouilleren van de verdachte werd een keukenmes aangetroffen. Het Openbaar Ministerie en de politie denken dat deze verdachte de schutter is. Hij is aangehouden voor poging doodslag en zit vast voor onderzoek.

De drie verdachten die eerder hiervoor aangehouden werden zijn op vrije voeten gesteld. Het Openbaar Ministerie en politie verdenken hen niet meer van het lossen van een schot.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750