Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (75) bekent vernielingen mountainbikepad

Toegevoegd: 18-07-2019, 14.33 uur
Man (75) bekent vernielingen mountainbikepad
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft na een onderzoek een 75-jarige man uit Middelburg als verdachte aangemerkt voor een reeds vernielingen bij een mountainbikepad in zijn woonplaats.


De mountainbikeroute rondom de voetbalvelden van Zeelandia Middelburg is sinds januari 2019 het doelwit geweest van vernielingen en belemmeringen. Zo werden er bijvoorbeeld routebordjes weggenomen en werden er versperringen op het pad gelegd. Dit was volgens de politie zeer hinderlijk en leidde af en toe tot gevaarlijke situaties.

Na onderzoek kwam leidde er een spoor naar de 75-jariger verdachte. Hij is vervolgens gehoord en bekende vijf vernielingen. Tegen de verdachte is een proces-verbaal opgemaakt. De Officier van Justitie beslist of hij vervolgd gaat worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (21-7-2019 om 01:11)
Doelbewust dingen vernielen of versperringen aanbrengen waarvan je weet dat het mensen zwaar kan verwonden? Dan lijkt het me duidelijk, hier past alleen een flinke straf.
Bram (20-7-2019 om 08:58)
De Officier van Justitie beslist of hij vervolgd gaat worden. Ik mag 't hopen, poging doodslag. Mafkees waren levensgevaarlijk dingen die deze man heeft gedaan.
Nick (18-7-2019 om 21:16)
Dit toont wel weer aan dat ongeacht de leeftijd een categorie mensen belachelijk ver gaan met het onderstuenen van hun vaak kortzichtige mening. Ronduit belachelijk, ik heb zelfs vernomen dat er visdraden werden gespannen op keelhoogte of palen van bruggen werden doorgezaagd. Mijn inziens poging tot ziekenhuistaferelen. Leef en laat leven aub
Henk Hopjes (18-7-2019 om 14:55)
Altijd weer die jongeren.