Arnhemse oplichter moet de cel in

Toegevoegd: 18-07-2019, 18.59 uur

Arnhemse oplichter moet de cel in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Voor het jarenlang oplichten van een Vlissinger heeft de rechtbank in Middelburg donderdag de 51-jarige Arnhemmer M. G. een gevangenisstraf van veertien maanden waarvan zes voorwaardelijk opgelegd. Ook moet hij een schadevergoeding van 89.250 euro betalen en komt hij onder toezicht van de reclassering te staan.

De verhalen die G. opdiste waren van een hoog zieligheidsgehalte. Een hartoperatie. Een vliegticket. De aankoop van een kerk. Een opeenstapeling van smoezen en leugens en de Vlissinger trapte er met open ogen in.

Doordat zijn kinderen het zaakje niet meer vertrouwden schakelden zij de politie in en werden de ogen van de Vlissinger geopend. Met het geld van de Vlissinger werden de schulden afgelost.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750