Gewonde bij aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 19-07-2019, 17.07 uur

Het ongeval in Vlissingen.
Het ongeval in Vlissingen.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een aanrijding in Vlissingen is vanmiddag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 15.05 uur kwamen een automobilist en een scootmobiel met elkaar in botsing. Het ongeluk vond plaats op de President Rooseveltlaan ter hoogte van de Schuitvaartgracht. De opzittende van de scootmobiel raakte gewond en is behandeld in een ambulance. Hierna is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een aantal verklaringen opgenomen. De schade zal onderling worden afgehandeld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (22-7-2019 om 09:45)
Laten we de snelheid van de scootmobielrijders niet onderschatten! Regelmatig worden mensen van hun sokken gereden door de onnozele snelheid. Het zou zomaar kunnen dat dat hier ook een meespeelde. Dus niet gelijk lopen mauwen over de automobilist! De struiken zijn ook erg hoog, het moet niet zo zijn dat je eerst moet uitstappen en om de heg heen moet lopen om te zien of het veilig is.
jos (21-7-2019 om 08:12)
Tja, een doorlopende stoep/drempel is blijkbaar heel moeilijk,als automobilist moet je daar voorrang aan verlenen en heel rustig er op rijden.Afgelopen woensdag ook al een aanrijding meegemaakt op het kruispunt Singel Korenbloemlaan waarbij de auto vanuit de Korenbloemlaan zo de Singel opvloog ,recht in een auto die net langst reed.
RaceMonster (20-7-2019 om 23:10)
Auto mobilist is fout omdat tie uitrit trotior uit rijdt en voorrang hoort te geven aan kruisende bestuurder als Invalid en Voetgangers . Misschien her examen voor die automobilist., hoop dat het beter gaat met de invalide persoon. Sterkte
Ja-Ja (20-7-2019 om 09:33)
Natuurlijk is de automobilist fout. Ook al reed hij rustig. Maar waarom is die heining zo hoog? Was enige jaren geleden lager. Op meer plaatsen zijn bebossing te hoog waardoor automobilisten een slecht zicht hebben.Luxe auto;s zijn laag. Ook waar de gemeente de bebossing het laag moet houden.