Stroomkabel schiet los bij A58 Rilland

Toegevoegd: 22-07-2019, 11.57 uur

Stroomkabel schiet los bij A58 Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - De brandweer is vanochtend uitgerukt nadat bij Rilland een stroomkabel was losgeschoten van een hoogspanningsmast en tegen een auto was gekomen.

Langs de A58 bij Rilland wordt momenteel gewerkt aan een nieuw hoogspanningsstation. Volgens de brandweer van Rilland was tijdens werkzaamheden aan de stroomkabels een kabel op een auto terecht gekomen.

In eerste instantie was onduidelijk of er stroom op de kabel stond maar toen dit niet het geval bleek te zijn, kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@KeeK (23-7-2019 om 12:38)
Inderdaad vergezocht KeeK, het kan natuurlijk gewoon een ongelukje zijn. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.
KeeK (22-7-2019 om 16:08)
Jaja dat krijg je als er in Nederland niemand meer een technische opleiding wil doen omdat de lonen te laag zijn en de jeugd het zwaar en vies vind dan krijgen we techneuten uit Roemenie enzo die het niet zo nauw nemen met de regels en veilgheid dusja, de overheid bezuinigd op alles en werkgevers willen alleen maar meer geld en minder salarissen uitbetalen dan krijgen we een moderne wereld met 3e wereldlanden als personeel.. Uiteindelijk gaat alles in een neerwaartse spiraal ! Ja klinkt vergezocht maar dit is een klein voorbeeld van wat ons nog te wachten staat door grote tekorten van bekwaam personeel