Zoekactie na melding vermissing zwemmer

Toegevoegd: 22-07-2019, 18.54 uur

Diverse hulpverleners werden na de melding opgetrommeld. Diverse hulpverleners werden na de melding opgetrommeld.
Diverse hulpverleners werden na de melding opgetrommeld.
1 2
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

NIEUW-HAAMSTEDE - De hulpdiensten zijn maandagavond bij Nieuw-Haamstede op zoek geweest na een melding over een vermiste zwemmer. Uiteindelijk bleek het loos alarm.

De melding over de vermiste man kwam rond 17.45 uur binnen vanaf het strand bij paal 12, ter hoogte van het Middenpad. Er werden diverse reddingboten, een reddingshelikopter, een traumahelikopter en een ambulanceteam opgeroepen. Ook de politie werd ingezet.

De zoekactie werd rond 18.30 uur beëindigd. De man zou in goede gezondheid op het strand zijn aangetroffen. De traumahelikopter kwam niet meer ter plekke, de reddingboten en de reddingshelikopter zijn wel ingezet.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750