Wietkwekerij in centrum Middelburg

Toegevoegd: 23-07-2019, 09.09 uur

Wietkwekerij in centrum Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Na een anonieme tip heeft de politie maandag in het centrum van Middelburg een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld.

De politie trad rond 09.00 uur een pand aan de Vlasmarkt binnen na een anonieme tip dat in de woning een wietkwekerij gevestigd was. Toen agenten het huis doorzochten, troffen ze verspreid over twee kweektenten in totaal 244 wietplanten aan.

In de woning was niemand aanwezig maar rond 17.00 uur meldde een 33-jarige verdachte zichzelf bij de politie. Hij werd hierop aangehouden en moet nog worden gehoord. Zover bekend is er geen diefstal van elektriciteit gepleegd. De kwekerij is ontmanteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750