Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Oponthoud door botsing A58 Rilland

Toegevoegd: 23-07-2019, 11.48 uur
Oponthoud door botsing A58 Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een botsing op de A58 bij Rilland heeft dinsdagochtend voor extra oponthoud gezorgd. Op de snelweg is het richting de kust sowieso al erg druk.


Kort voor 11.00 uur vond op de rijbaan richting Vlissingen een aanrijding plaats ter hoogte van bedrijventerrein De Poort bij Rilland. Er was geen sprake van letsel maar er werd wel een bergingsbedrijf opgeroepen. Inmiddels is het ongeluk afgehandeld.  Drie kwartier na het ongeluk stond wel nog altijd een file van 3 kilometer, aldus de verkeersdienst van Rijkswaterstaat.

Overigens gebeurde kort voor het ongeluk bij Rilland ook een aanrijding ter hoogte van Woensdrecht. Ook dit ongeval vond plaats op de rijbaan richting Vlissingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren