Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Boetes voor illegale kampeerders Veere

Toegevoegd: 23-07-2019, 13.51 uur
Boetes voor illegale kampeerders Veere
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DOMBURG - In de gemeente Veere hebben gemeentelijke opsporingsambtenaren dit weekeinde diverse boetes uitgedeeld aan illegale kampeerders.


Overnachten in een auto of camper in de gemeente Veere is verboden op openbare plaatsen tussen 21.00 uur en 06.00 uur. Opsporingsambtenaren controleerden zaterdag en zondag en deelden in totaal 10 bekeuringen uit. Het boetebedrag per overtreding bedraagt 140 euro.

"Veere is trots en zuinig op haar natuur, trots op de kwaliteit van de overnachtingsmogelijkheden die er zijn en verantwoordelijk voor de veiligheid van onze toeristen. De gemeente zal de controles gedurende de zomermaanden intensiveren", aldus een woordvoerder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
merien (27-7-2019 om 23:33)
in hansweert is het op de oude buitenhaven ook ook een komen en gaan van allerlei campers die daar schijten en troep maken het stinkt daar gewoon lekkere aso die campers
camper fecies volk (27-7-2019 om 14:21)
goed zo, die vieze campers maken meer rotzooi dan de goedmaken want ze geven geen cent uit hier maar trekken hun giertanks wel gewoon leeg op straat of in de berm. Die moet je geen gratis water geven maar een dikke bekeuring i.d.d. en dan aan ze vragen of het lekker goedkoop was. Uiteindelijk kost het opruimen van hun smerige vuilheid altijd nog meer dan die 140 euro dus van mij mag die boete nog flink omhoog want de vervuiler betaald toch ? ! weg met die smerige zwervers overlast, gewoon een gebiedsverbod afgeven als ze betrapt worden en dat nationaal invoeren. en niets, helemaal niets geven, geen gratis water, geen gratis staanplaats, geen gratis nix, eerst betalen !! net als iedere wel fatsoenlijke gast hier doet. de klaplopers !
Mic (24-7-2019 om 13:23)
Er zijn zelfs camper gidsen waarin staat hoe je zo goedkoop mogelijk kan rondtrekken . Een nogal bijzonde tip .. u kunt gratis water halen op een begraafplaats . Tja ...
Nick (24-7-2019 om 06:58)
Jammer hoor, campers zouden gewoon gedoogd moeten worden. De normale camperaar laat zijn troep niet achter en doet gewoon niemand kwaat... En ja helaas zijn er ook tokkies die wel vervuilen, deze zou je een boete van 1000 euro moeten geven.
Anne (23-7-2019 om 21:51)
Hopelijk neemt de gemeente Sluis ook zijn verantwoording om te controleren. De troep en ontlasting dat deze gratis kampeerders achterlaten is echt te smerig!
andre (23-7-2019 om 21:21)
Campings overvol??? Ja dan moet je net als een ander reserveren in het hoog seizoen. Ze zeggen dat Zeeuwen zuunig zijn.... nou... die campergasten nog veel meer als ze gratis willen overnachten en er geen cent voor over hebben.