Brandweer rukt uit voor bermbranden

Toegevoegd: 23-07-2019, 20.22 uur

Brandweer rukt uit voor bermbranden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Diverse brandweerploegen zijn dinsdag uitgerukt voor meldingen van bermbranden. Telkens ging het om kleine incidenten.

De brandweerploeg van Yerseke werd twee keer opgeroepen. Rond 14.30 uur was een eerste melding van een buitenbrand bij de Steeweg. Hier stond een stuk berm in brand. Rond 16.40 uur was dat het geval bij de hoek van de Koningin Wilhelminastraat en de Koningin Julianastraat.

In Hoek woedde rond 17.35 uur een bermbrand bij de Hoekseweg (N682). Hiervoor werd de post Mauritsfort opgeroepen. In Vogelwaarde werd twee uur later een bermbrand gemeld bij de Grafelijkheid. Hiervoor werden een tankautospuit en een waterwagen opgeroepen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750