Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden door auto in Tholen

Toegevoegd: 23-07-2019, 20.29 uur
De fietser is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.
De fietser is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - Op de Grindweg in Tholen is dinsdagmiddag een fietser aangereden door een auto. fietser is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


Het ongeval gebeurde rond 17.10 uur bij de fietsoversteekplaats ter hoogte van de Albert Heijn-supermarkt. Een ambulance en diverse politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse. De voorruit van de personenauto raakte door de klap flink beschadigd.

Over de ernst van de verwondingen van de fietser is niets bekend. De politie sloot de Grindweg tussen de rotonde en de Koningin Julianastraat tijdelijk af. Hierdoor ontstond verkeershinder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AB (24-7-2019 om 22:39)
Dit punt is inderdaad niet erg overzichtelijk kom er dagelijks zowel te voet op de fiets Als met de auto en valt mij vaak op dat autos te snel rijden om de situatie te overzien en fietsers en voetgangers hier ook geen rekening mee houden vooral op het eind van de middag als het erg druk is zie je vaak gestreste automobilisten omdat ze op beide rotondes al tijd verspeeld hebben, uiteindelijk zou er een nieuwe toegangsweg moeten Komen voor de zuidelijke wijken van tholen dit zou de veiligheid op grindweg en ten ankerweg ten goede komen.
JVDM (23-7-2019 om 22:18)
Het was niet de vraag of hier wat zou gebeuren maar wanneer. Zeer onoverzichtelijk punt vanaf de rotonde door hekwerk. Daarbij vrije doorgang voor fietsers die met volle snelheid oversteken. Als je voorrang hebt, moet je dat krijgen en niet nemen. Ik zeg niet dat dit in deze situatie is gebeurd. Om de situatie veiliger te maken zouden er hekken moeten komen zodat fietsers af moeten stappen en lopend over moeten steken. Ik wenst het slachtoffer in ieder geval beterschap.
Cookie-instellingen beheren