Weerbericht:
Perioden met zon en enkele (onweers)buien. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse overtreders aan de kant gezet

Toegevoegd: 24-07-2019, 09.20 uur
Diverse overtreders aan de kant gezet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Op Zuid-Beveland heeft de politie dinsdagavond en in de nacht van dinsdag op woensdag verschillende weggebruikers aan de kant gezet vanwege overtredingen.


Even na middernacht werd een auto gecontroleerd die opvallend langzaam reed. Bij het controleren van het kenteken bleek de APK reeds een maand te zijn verlopen. De eigenaar verklaarde tegenover de agenten dat hij hier niet van op de hoogte was.

In Goes zagen agenten enige tijd later een Yamaha Aerox rijden. Deze scooter was voorzien van een blauw kentekenplaatje. Omdat dit niet vaak voorkomt, werd een nader onderzoek ingesteld. Het blauwe plaatje bleek te kloppen: de brommer was teruggekeurd tot snorfiets.

Er bleek echter wel wat anders aan de hand te zijn. Het voertuig reed namelijk wel veel te hard en had een te gladde band. De politie maakte een zogeheten WOK-melding op, wat inhoudt dat de snorfiets opnieuw gekeurd moet worden.

Bij Kruiningen werd, nadat in Goes iemand was betrapt op het rijden onder invloed, tot slot nog iemand aan de kant gezet die nog een openstaande boete moest betalen. Het boetebedrag van 207 euro kon ter plaatse worden voldaan. Volgens de politie is hiermee voorkomen dat de auto buiten gebruik moest worden gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750