Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 266 km

Automobilist onder invloed drugs in Goes

Toegevoegd: 24-07-2019, 09.23 uur
De politie nam van de bestuurder een speekseltest af.
De politie nam van de bestuurder een speekseltest af.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft in Goes iemand betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De persoon werd aangehouden.


Volgens de politie zag zij de automobilist sportief door de wijk rijden. Bij het Land van Straub werd de persoon aan de kant gezet voor een controle. De automobilist bleek in het bezit te zijn van hasj. Een speekseltest wees uit dat de persoon onder invloed had gereden van THC.

De bestuurder werd aangehouden op grond van artikel acht van de wegenverkeerswet. Een arts heeft vervolgens bloed afgenomen om de exacte waarde THC te bepalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (24-7-2019 om 18:04)
Inderdaad, aan het verkeer deelnemen met alcohol of verdovende middelen op is een misdaad en er komt alleen maar ellende van.
Mammii (24-7-2019 om 13:49)
Ik heb zelf adhd en voor mij persoonlijk werkt wiet heel goed om rust in me hoofd te hebben.ik functioneer normaal niemand merkt ik elke dag blow niet ik er een geheim van maak. Maar ik zou dus nooit mogen auto rijden want als je al zo lang blowt blijft dat lang in je systeem. Ik zeg niet het goed is met wiet op te rijden want ik zie ook wel is mensen heel vaag er van worden iedereen is anders Maar er Word net gedaan of thc heel erg is
Dikke jonko (24-7-2019 om 13:16)
Lekker paffen man
Rien (24-7-2019 om 12:42)
Prima, opruimen die gasten (ze zijn toch geen rijbewijs waard, laat staan een voertuig). Haha, "voer+tuig".
GTM (24-7-2019 om 12:32)
Overal lees ik dat je na 6 uur niks gerookt te hebben weer zou moeten mogen rijden. Al komen ze daar pas na de uitslag van de bloedproef achter. Veel te laat dus. En pas was er een vrouw in 1 vandaag die had zeker al 10 uur niks gerookt en zat nog boven de limiet. Deugd van geen kante deze regelgeving. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de twijfelachtigheid van het negatief beïnvloeden van de rijvaardigheid.
Thc (24-7-2019 om 11:24)
Nou nou nou !!!
Cookie-instellingen beheren