Doorrijder ongeluk Hulst heeft zich gemeld

Toegevoegd: 24-07-2019, 15.57 uur

De fietsster is naar het ziekenhuis gebracht.
De fietsster is naar het ziekenhuis gebracht.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HULST - Een 21-jarige man heeft zichzelf bij de politie gemeld naar aanleiding van het ernstige ongeluk met doorrijding vanochtend in Hulst.

Een 60-jarige fietsster uit Hulst werd rond 10.30 uur bij de kruising van de Van der Maelatedeweg en de Zoetevaert aangereden door een auto. De bestuurder ging er na de botsing vandoor zonder zijn identeit bekend te maken. De gewonde fietster werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een getuige zag het ongeluk gebeuren en noteerde het kenteken van de doorrijder. De politie kon hem snel achterhalen en verzocht hem naar het politiebureau te komen om verantwoording af te leggen. Hij meldde zich rond het middaguur.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan. De weg is daarom lange tijd afgesloten geweest.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
2 walletjes eters (27-7-2019 om 14:38)
@ k, dit slaat op dat als de politie het vraagt vrijwillig te doen dat ze dat een hoop werk kan schelen, want iemand heeft nogal bezuinigd op de politie weet u nog dus veel tijd hebben ze niet. @antiGSM, het blijft dweilen met de kraan open als de bevolking op de partijen blijft stemmen die gezorgd hebben dat er helemaal geen politie genoeg is om dat te controleren. Men is niet aan het dweilen, men wil dit zo, hier is voor gekozen in ruil voor b.v. de bij EU wetten verboden hypotheekrenteaftrek o.a. Mensen zijn betaald en dit is wat ze er voor opgaven. Leer ermee leven, dit is de maatschappij die er nu is, zoals we die gemaakt hebben , zoals we die willen, blijkbaar..
k (27-7-2019 om 07:29)
waar slaat dit op, de politie die een doorrijder gaat verzoeken om zich te komen melden?? verlaten van de plaats van het ongeval is een misdrijf daar zou hij dus voor gestraft moeten worden door de politie ipv dat ze hem matsen zo van hij heeft zichzelf gemeld hij heeft zichzelf niet gemeld pas nadat de politie heeft laten weten dat ze weten dat hij het is is hij naar de politie gegaan. en kom niet met het smoesje van de schrik, als je iemand voor zn donder rijdt dien je gewoon je verantwoordelijkheid te nemen en dus hulp te verlenen
AntiGSM (25-7-2019 om 23:19)
@Ruud; verkeersdrempels helpen al een aantal jaren niet meer, met die achterlijke SUV's denderen ze daar onverminderd overheen en helaas controleert de politie zelden in woonwijken waar het echt belangrijk is voor de verkeersveiligheid. Keek z'n opmerking vind ik ook geslaagd, het zou me niets verbazen dat de dader met een telefoon zat te spelen en dat wilde verbergen, we zien het nog steeds dagelijks en er wordt niets aan gedaan, laat ik het anders zeggen; het is dweilen met de kraan open!
fietser (25-7-2019 om 11:39)
@KeeK als hij schuldig is aan de aanrijding dan gaat de verzekering niet betalen. da's zeker. Dam nog eens een beginnend bestuurder. Sterkte en beterschap voor de fietster. Wat betreft de van der Maelstedeweg, mits er weinig verkeer is kan je daar flink doorrijden. Vroeger een te smalle weg en nu breed asfalt met vrijliggend fietspad, De herinrichting daar niet op ingesteld. Jammer!! Maar daarom mag je nog wel rekening houden met andere weggebruikers.
Kees van ham (25-7-2019 om 10:39)
Iemand die bewust doorrijd zonder zich te bekommeren over het slachtoffer , of schade aan voertuig heeft in mijn ogen geen recht meer op een rijbewijs dus invorderen ook van zijn voertuig . In Nederland word te soft bestraft van een delict als dit , het is makkelijker iedereen geld uit zijn zak te kloppen doormiddel van verkeers boetes
Michel (25-7-2019 om 09:51)
Doorrijder heeft zich gemeld !!!!! Ja, nadat het hem duidelijk werd dat hij er niet tussenuit kon. die lafaard.