Man mishandeld bij verkeersruzie Sas van Gent

Toegevoegd: 25-07-2019, 11.17 uur

Man mishandeld bij verkeersruzie Sas van Gent
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Een 63-jarige fietser uit Raamsdonksveer is woensdagmiddag in Sas van Gent mishandeld bij een verkeersruzie naar aanleiding van een botsing.

Het slachtoffer fietste over de Zwembadstraat toen een tegenligger hem passeerde. Hierbij raakte de autospiegel de fietser, waardoor de fietser ten val kwam. De persoon bleef ongedeerd maar de fiets liep wel schade op. De bestuurder van de auto reed echter door.

Een omstander schoot het slachtoffer te hulp en ging op zoek naar de auto. Deze bleek even verderop te staan. De fietser wachtte vervolgens tot de bestuurder terugkwam bij het voertuig. Toen dit gebeurde, ontstond rond 17.15 uur een ruzie waarbij het slachtoffer werd geschopt en geslagen.

Omstanders kwamen op het tumult af en hierdoor ging de automobilist er opnieuw vandoor. Het slachtoffer heeft zich onder medische behandeling laten stellen. Er is aangifte gedaan van mishandeling. De politie onderzoekt de zaak en zegt dat de bestuurder vermoedelijk afkomstig was uit België.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Heethoofen (25-7-2019 om 19:56)
is het niet een beetje te warm om je zoveel op te winden ? doorrijden na ongeval is een misdrijf, opbrengen en vastzetten dus. arresteren als geweldpleger, met veel geweld want dat is te verwachten bij geweldplegers. @ peter, en toen heeft uw maat de camerabeelden toch wel naar de politie gestuurd ? of is het een uit uw duim verhaal ?
peter (25-7-2019 om 16:21)
Nederland behoort tot de top 3 van zeer agressief rijgedrag jegens mede weggebruikers en gaat van kwaad naar erger! Vanmorgen reed mijn kameraad met mijn auto voorzien van dashcam voor en achter, bij de roompot haakte een Zwarte Golf aan 105km/u en gekleef en opdrukken, de man kon voorbij maar deed het niet! Hij vertelde me vandaag dat als hij in zijn eigen auto had gereden de rem diep had ingedrukt dat was dan een aanrijding geweest, keur het niet goed! Dat zei ik maar hij zei laat hem uitstappen dan rijdt ik hem omver. Tsja de politie doet niets sterker nog doet ook aan bumperklevennmee