Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bootje uitgebrand op Braakmankreek

Toegevoegd: 25-07-2019, 21.58 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - In natuurgebied De Braakman bij camping Marina Beach in Hoek is donderdagavond een bootje dat zich op het water bevond in vlammen opgegaan.


De eerste melding over het brandende bootje kwam rond 18.25 uur binnen. Het vaartuig bleek zich op een moeilijk bereikbare plek aan de westzijde van de Braakmankreek te bevinden. Er werden drie bluswagens en een waterwagen met spoed ter plekke gestuurd. Alleen twee van de blusvoertuigen gingen daadwerkelijk het natuurgebied in.

Toen de brandweer arriveerde, waren de opvarenden in veiligheid maar niet meer in de buurt van het bootje. Via een dichtgegroeid wandelpad zijn brandweerlieden naar het bootje maar ze konden niets anders doen dan het bootje gecontroleerd te laten uitbranden. De verwachting is dat het bootje, dat volledig uitgebrand is, zal zinken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren