Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Binnenbrand woning Ravelijn Terneuzen

Toegevoegd: 25-07-2019, 23.09 uur - Update: 26-07-2019, 02.59 uur
De brand bleek gelukkig mee te vallen qua omvang. De brand bleek gelukkig mee te vallen qua omvang. De brand bleek gelukkig mee te vallen qua omvang.
De brand bleek gelukkig mee te vallen qua omvang.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De brandweer is donderdagavond uitgerukt voor een brand in een keuken van een appartement aan de Ravenlijn in Terneuzen.


Na de brandmelding, zo rond 22.30 uur, werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Er kwam namelijk veel rook vrij en het was onduidelijk of er gewonden waren. Gelukkig bleek dat laatste niet het geval te zijn en ook viel de omvang van de brand mee. Volgens de brandweer was er een pannetje op het vuur blijven staan.

De brandweer beukte een ruit van een toegangsdeur aan de Van Steenbergenlaan in. Er kwamen een tankautospuit en een hoogwerker ter plekke maar de hoogwerker bleek niet nodig. De tweede opgeroepen tankautospuit was ook niet nodig. Binnen een half uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren