Weerbericht:
Perioden met zon en enkele (onweers)buien. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk met aardappelrooimachine

Toegevoegd: 26-07-2019, 11.45 uur
De persoon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De persoon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Op een veld bij Sint-Maartensdijk is vrijdagochtend iemand bekneld komen te zitten in een aardappelrooimachine.


Het ongeluk gebeurde omstreeks bij de Keenhoekseweg. Naast de ambulancedienst werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen.

Nadat het slachtoffer was bevrijd is deze per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yesenaar (27-7-2019 om 08:42)
De beste stuurlui staan aan wal Willem, misschien nog nooit werk op het land gedaan, er wordt altijd zo makkelijk over gepraat, en als het dan al zo weinig opleverd mag je te doen hebben met dat werkvolk die dat nog doen, en wat denk je van die warmte dat sloopt je lichaam ook, en dan is je concentratie niet optimaal meer, ik wens het slachtoffer en al de betrokkenen veel sterkte toe. En hopende voor de boeren op regen.
gedupeerde (26-7-2019 om 16:07)
Ook wel eens aan gedacht dat iemand onwel kan worden en zo tussen de bewegende delen terecht komt??? Spreek uit ervaring! Is niet altijd onoplettendheid. Alles stil zetten en zo mogelijk band terugdraaien is een mogelijke optie o extra letselschade te voorkomen.
Kees (26-7-2019 om 15:57)
Dit gebeurt nog steeds. Vroeger ook al. Dan zit er iets vast in de aardappelrooier een tak of zo en dan probeert de boer die er uit te halen, maar vaak zit je dan zelf ook vast. En tijd is geld dus je kan niet wachten opeen monteur.
merien (26-7-2019 om 12:25)
ieder jaar gebeuren de ongelukken op aardappelrooiers ze ziiten overal met met hun fikken in deze week nog meisje van 16 in de bunker terecht gekomen van aardappelrooier
willem (26-7-2019 om 12:17)
ze leren het nooit eerst je machine uit zetten en dan kijken wat er loos is