Weerbericht:
Meest droog. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte overval Hrieps blijft vastzitten

Toegevoegd: 26-07-2019, 15.19 uur
De overval werd op 12 mei gepleegd in de De Keijzerstraat in Grijpskerke.
De overval werd op 12 mei gepleegd in de De Keijzerstraat in Grijpskerke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - De verdachte in de zaak waarbij tonnen werden buitgemaakt uit de opbrengst van muziekfesitval Hrieps in Grijpskerke blijft voorlopig vastzitten. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).


De 20-jarige vrouw werd dinsdagochtend aangehouden. Volgens het OM blijft de verdachte twee weken langer in voorlopige hechtenis zitten. In de tussentijd gaat het onderzoek naar de overval, die op 12 mei plaatsvond in het oudelijk huis van organisator Hugo Kramer aan de De Keijzerstraat in Grijpskerke, nog altijd door.

De politie kreeg de weken na het incident zeker vijftig tips binnen. De afgelopen weken was het rustig met nieuws over de overval maar volgens de politie worden de komende tijd meer aanhoudingen niet uitgesloten. Dinsdag deed de politie ook huiszoeking op twee adressen in Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (26-7-2019 om 23:16)
[email protected], Meneer Kees U trekt weer erg snel Uw conclusie.Wie zegt dat deze vrouw de dader is? Ze kan wel hebben gekwebbeld in het openbare leven over een vriendje die ineens erg goed in de slappe was zit. Even afwachten lijkt mij. Fijn dat er een beetje schot in de zaak zit.
Henk de groot (26-7-2019 om 18:29)
Kees , misschien is het beter om het onderzoek af te wachten ipv de verdachte meteen te veroordelen ....Wat een kortzichtige reactie weer.
Koos P. (26-7-2019 om 16:08)
@Kees. De persoon is verdachte, dus nog geen dader. Kan dus ook nog niet gestraft worden.
Kees (26-7-2019 om 15:54)
Blijft voorlopig vastzitten? Ja dat hoop ik wel voor de komende 20 jaar wegens inbraak, zware mishandeling en diefstal met grof geweld.
Cookie-instellingen beheren