Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Zoon slaat eigen vader het ziekenhuis in

Toegevoegd: 26-07-2019, 15.25 uur
Zoon slaat eigen vader het ziekenhuis in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - De politie heeft donderdagavond in Wemeldinge een man aangehouden omdat hij zijn vader dusdanig had mishandeld dat deze per ambulance naar een ziekenhuis moest worden gebracht.


Het incident gebeurde rond 19.30 uur. Toen agenten ter plaatse kwamen, vertelde de zoon dat zijn vader nog in de woning was. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Bij de man werden een alcoholtest en een speekseltest afgenomen. Hij bleek amfetamine en cocaïne te hebben gebruikt. De alcoholtest gaf een ‘F-indicatie’ wat inhoudt dat er een waarde werd gemeten van meer dan 570 ug/l.

Volgens de politie kan het gebruik van alcohol of drugs de drempel om geweld te plegen aanzienlijk verlagen. “Staat het vast dat men onder invloed van drank of drugs zwaar geweld heeft gebruikt, dan kan de officier van justitie een hogere straf eisen dan de gebruikelijke strafeis. Of de officier dit ook echt eist, hangt ook af van onder meer de persoonlijke omstandigheden”, zo legt de politie uit.

De verdachte zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Archaios (26-7-2019 om 16:13)
Laten we hopen op een weg van verzoening tussen vader en zoon.
Junky xl (26-7-2019 om 16:11)
Lang laten brommen! Moet maar eens klaar zijn met die gebruikers.
Kees (26-7-2019 om 15:51)
Dat is dan het einde van de Vader zoon relatie denk ik
Cookie-instellingen beheren