Zoon slaat eigen vader het ziekenhuis in

Toegevoegd: 26-07-2019, 15.25 uur

Zoon slaat eigen vader het ziekenhuis in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - De politie heeft donderdagavond in Wemeldinge een man aangehouden omdat hij zijn vader dusdanig had mishandeld dat deze per ambulance naar een ziekenhuis moest worden gebracht.

Het incident gebeurde rond 19.30 uur. Toen agenten ter plaatse kwamen, vertelde de zoon dat zijn vader nog in de woning was. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Bij de man werden een alcoholtest en een speekseltest afgenomen. Hij bleek amfetamine en cocaïne te hebben gebruikt. De alcoholtest gaf een ‘F-indicatie’ wat inhoudt dat er een waarde werd gemeten van meer dan 570 ug/l.

Volgens de politie kan het gebruik van alcohol of drugs de drempel om geweld te plegen aanzienlijk verlagen. “Staat het vast dat men onder invloed van drank of drugs zwaar geweld heeft gebruikt, dan kan de officier van justitie een hogere straf eisen dan de gebruikelijke strafeis. Of de officier dit ook echt eist, hangt ook af van onder meer de persoonlijke omstandigheden”, zo legt de politie uit.

De verdachte zit nog vast.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pippa (29-7-2019 om 13:09)
Sommige reakties kan ik niet goed plaatsen,gelukkig heb ik zoons die respect kennen,en natuurlijk kan een ouder ook lastig zijn maar dat houd nog niet in dat je maar gaat slaan! Je kunt ook weggaan er zijn meer optie,s maar ik denk dat de drugs de baas waren en niet de persoon ik hoop dat hij veel spijt heeft en dat er een gesprek komt tussen beiden! We weten niets maar goedpraten kun je zoiets nooit!,sterkte aan beiden!
Middelburger (28-7-2019 om 10:27)
Wat een reacties weer terwijl niemand weet hoe dit zit Wellicht is de vader juist de rede dat de zoon ontspoort is na een leven van geweld en leed Je weten niets ! en roepen veel
Thuiskomertje (28-7-2019 om 10:02)
Ik heb die van mij ook n keer bijna op zn trechter geslagen met een paar potten bier op. Hij bleef maar door gaan met zeveren.
Vernederland (27-7-2019 om 11:58)
@ junky xl, neen, nederland moet doorvoer en witwas land blijven voor de drugsmaffia, zo wil de overheid dat want dat is allemaal inkomsten BNP en het bewijs dat kabinetten rutte het goed doen. De neven effecten zoals dit zijn de (menselijke)offers voor de economie waar meester rutte over sprak. de meerderheid stemde voor, dus wij willen dit. @archaios, idd, volgens de overheid moet de dader wel de kans krijgen om te verzoenen, dat is het recht van diegene die iemand het ziekenhuis in slaat, dat mag het slachtoffer hem niet ontzeggen, zo is de wet, in dit zieke land.
Ad (26-7-2019 om 18:25)
@Kees, ik denk dat dat al 't geval was. Wat 'n stuk tuig, zal je zoon maar zijn... Sterkte voor 't slachtoffer!!!
Kees (26-7-2019 om 16:45)
Dan had ik nu geen zoon meer.