Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ook vandaag nog code geel vanwege onweer

Toegevoegd: 27-07-2019, 10.24 uur
Ook vandaag nog code geel vanwege onweer
© Foto: Rolf de Feijter (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanmiddag en vanavond moet Zeeland opnieuw rekening houden met de kans op onweersbuien en windstoten tot 60 kilometer per uur.

Vrijdagavond werd hiervoor ook al gewaarschuwd. Net als gisteren geldt weer code geel van het KNMI. De waarschuwing geldt tussen 14.00 uur en 22.00 uur.

Volgens het KNMI is er kans op blikseminslag. Daarom wordt geadviseerd open water en open gebied te mijden en niet onder bomen te schuilen.

Klik hier voor onze weerpagina.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
weeramateur (27-7-2019 om 17:08)
Er is dan ook een tweedeling qua temperatuur in Nederland, waar het Oosten en Noorden nog hitte kunnen krijgen. Het bertreft ook alleen code oranje voor de provincies daar en niet hier in het Zuidwesten. In ieder geval is het woord CRY wel toepasselijk, zeker ook achteraf na er iets gebeurd zeuren waarom er niet gewaarschuwd is?!
Cry Wolf Klimaatfreaks (27-7-2019 om 11:47)
Vandaag is het bij het KNMI zelfs nog code oranje voor extreme hitte, het is nu 19 graden. Dan zal die waarschuwing voor een beetje regen dus ook geen zondvloed met tornado's en windhozen worden let maar op. Waarom liegen ze zo ? Gaat daar ons belastingsgeld heen ? Moet daar niet een paar ontslagen worden ? Mag dit dan de naam Koninklijke MNI dragen ? een schande is het !!