Weerbericht:
Vrij zonnig, aanvankelijk enkele mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brandmelding supermarkt vanwege vuurkorf

Toegevoegd: 28-07-2019, 14.09 uur
Brandmelding supermarkt vanwege vuurkorf
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Een goed opgestookte vuurkorf heeft zaterdagavond voor een binnenbrandmelding gezorgd in Sint-Maartensdijk.

De alarmcentrale kreeg rond 22.10 uur door dat er rook was waargenomen bij de Spar-supermarkt aan de Markt. Er werd rond 22.15 uur opgeschaald naar middelbrand en de tankautospuiten van de posten Sint-Maartensdijk en Stavenisse werden met spoed ter plekke gevraagd. Vanuit Bergen op Zoom werd de hoogwerker ter plekke gestuurd.

Toen de brandweer arriveerde, bleek de rook afkomstig te zijn van een goed opgestookte vuurkorf in de omgeving van de supermarkt. Bij de Spar was dus niks aan de hand.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (29-7-2019 om 14:12)
JaJa, precies... Met open haarden s winters net zo...
Ja-Ja (28-7-2019 om 16:48)
Vuurkorven moeten gewoon verboden worden. Zelf plezier en de stank voor de buren. Waardeloze mensen.