Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vaten gedumpt in duinen bij Vrouwenpolder

Toegevoegd: 01-08-2019, 04.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - In de duinen bij Vrouwenpolder zijn in de nacht van woensdag op donderdag meerdere vaten gevonden. De inhoud is nog onbekend, maar mogelijk gaat het om drugsafval.


De brandweer rukte rond 02.15 uur uit om metingen te verrichten op een duinovergang nabij de Vroonweg. Hier werden een zevental blauwe vaten aangetroffen. De brandweer heeft de locatie voorzien van licht en metingen verricht. Hierbij werden geen bijzonderheden aangetroffen.

De politie is een onderzoek gestart naar de vondst en heeft ter plekke onderzoek gedaan. De vaten zijn vervolgens vannacht afgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Par (1-8-2019 om 15:53)
Restanten van de beruchte friet bende.....
Ap (1-8-2019 om 15:50)
Bleek dus frituurvet
WalterG (1-8-2019 om 14:17)
Gewoon 7 vaten met elk bijna 50 liter afgewerkt frietvet van een strandtent, 's avonds laat netjes klaargezet voor de ophaaldienst in de "vroege" ochtend. Met toestemming. Gaan ze met de vuilcontainers ook zo fanatiek te werk?
marco (1-8-2019 om 12:50)
Deze vaten zijn door mij daar neergezet. Hier zit oud frituurvet in en zou vanmorgen worden weggehaald. Dit is in overleg met de strandwacht gedaan.
Cookie-instellingen beheren