Vaten Vrouwenpolder zaten vol frietvet

Toegevoegd: 01-08-2019, 15.50 uur

In de vaten zat geen drugsafval maar frituurvet.
In de vaten zat geen drugsafval maar frituurvet.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - In de vaten die vannacht werden gevonden in Vrouwenpolder zat geen drugsafval maar frituurvet. Er bleek sprake van een misverstand.

De politie kreeg vannacht een melding over een zevental vaten die in de duinen bij Vrouwenpolder stonden. Volgens procedure wordt dan de brandweer gebeld om metingen te verrichten en te kijken of er sprake is van gevaarlijke stoffen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de vaten vervolgens afgevoerd.

Na onderzoek naar de inhoud van de vaten kwam de politie erachter dat het om frietvet ging. De eigenaar van de vaten heeft zich inmiddels ook gemeld. Deze had ze in verband met hoog water bovenop de duinen gezet omdat ze vandaag opgehaald zouden worden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (2-8-2019 om 19:28)
IK begrijp dit niet goed,,, frituur vet word opgehaald en daar krijgt men ook nog een vergoeding voor.. En het zijn waarschijnlijk ook nog statiegeld vaten... vandaar dat de eigenaar ze veilig had gesteld.. ivm met drugs afval, word er al gauw anders gedacht, en das maar goed ook..