Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Auto van de weg N57 Serooskerke (SD)

Toegevoegd: 03-08-2019, 08.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (SD) - De hulpdiensten zijn zaterdagmorgen met spoed uitgerukt voor een ongeval op de Serooskerkseweg (N57) ter hoogte van Serooskerke (SD).


Rond 06.45 uur werd er gemeld dat er een auto van de weg was geraakt en in het water langs de weg lag. Ter plaatse werd er een BMW aangetroffen in een brede sloot tussen het riet. Naast een ambulance is ook de brandweer ter plaatse geweest.

Ongeveer twee kilometer verderop, richting Burgh-Haamstede, heeft een ambulance een man gecontroleerd op letsel. Mogelijk gaat het om de bestuurder van de auto die de plaats van het ongeluk heeft verlaten, maar de politie heeft dit nog niet bevestigd. De man raakte niet gewond en is door de agenten meegenomen.

Een bergingsbedrijf heeft de auto op de kant getakeld en weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren