Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 34 km

Automobiliste vliegt over rotonde en raakt gewond

Toegevoegd: 03-08-2019, 12.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEK – Een automobiliste is vanmorgen op de Middenweg (N61) bij Hoek gewond geraakt nadat ze rechtsdoor over een rotonde was gereden.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 11.20 uur plaats ter hoogte van Camping Marina Beach. De vrouw reed richting Terneuzen toen ze door nog onbekende oorzaak met volle snelheid rechtdoor over de rotonde reed. Haar auto werd gelanceerd en kwam aan de andere kant zwaar beschadigd tot stilstand.

Een ambulance heeft de gewonde vrouw naar het ziekenhuis gebracht. Over haar verwondingen is verder niks bekend. Een bergingsbedrijf heeft auto weggesleept. De wegbeheer is ter plaatse om het wegdek te reinigen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Liesbeth (5-8-2019 om 13:13)
Oordeel niet over iets als je er niks van weet. Al die negatieve reacties zijn niet leuk voor het slachtoffer. Bedenk je eens hoe je het zelf zou vinden alsje zulke reacties krijgt. Ik was bij het ongeval om te helpen en weet wat er gebeurt is. Van alle oordelen wat de oorzaak was klopt niks. Dus stop met reacties te plaatsen als je niks weet. Hoe kwets je iemand.
Michel (4-8-2019 om 22:13)
@Ap, hoe krijg je het voor elkaar om zo'n lompe reactie te geven. Niet aangedacht dat de bestuurster misschien onwel is geworden. Volgende keer even na denken, voordat je wat opschrijft
Weten als beter (4-8-2019 om 18:33)
Misschien onwel geworden, stop eens met die rare reacties.
Ap (3-8-2019 om 19:17)
Hoe krijg je het voor elkaar. Rijbewijs ingenomen mag ik hopen, dit hoort niet achter het stuur van een auto thuis
AntiGSM (3-8-2019 om 18:38)
Drank drugs of smartphone gebruik. Anders niet geschikt om in een auto te rijden dus rijbewijs invorderen. Enige uitzondering is dat de bestuurder onwel is geworden.
Cookie-instellingen beheren