Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Jongen (15) opgepakt voor bedreiging

Toegevoegd: 03-08-2019, 18.49 uur
Jongen (15) opgepakt voor bedreiging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagmiddag rond 13.00 uur een minderjarige jongen (15) uit Vlissingen aangehouden, omdat hij verdacht wordt van bedreiging van twee jongeren. De politie zoekt nog een tweede verdachte.

De politie is een onderzoek gestart, want er is nog veel onduidelijk. Er wordt aangifte opgenomen van twee jongeren (jongen en meisje van 17) die met een mes of vuurwapen mogelijk op de Lange Zelke in Vlissingen bedreigd zou zijn. Met de hulp van omstanders kon de politie kort daarna de 15-jarige verdachte op de Wagenaarstraat aanhouden.

De tweede verdachte is gevlucht, maar de politie weet wie hij is. Hij zal nog worden aangehouden. Er zijn geen wapens aangetroffen. Het onderzoek is in volle gang.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750