Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Onderzoek steekpartij Breskens afgerond

Toegevoegd: 04-08-2019, 08.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De politie heeft zondagmorgen onderzoek gedaan na een steekpartij eerdere vannacht in Breskens. Rond 08.15 uur was het onderzoek afgerond.


Het incident vond rond 04.30 uur plaats in het centrum van Breskens. Wat er precies is gebeurd heeft de politie nog niet bekend gemaakt. In de Mercuriusstraat was een plaats delict afgezet rondom een fiets. Vanuit deze straat was het Havenfortpad afgezet met linten. Ook alle steegjes tot aan de Grote Mark waren aangemerkt tot een plaats delict.

Een grasveld in het Stadspark tussen de Grote Kade en het Spuiplein, waar het slachtoffer gevonden werd, was eveneens afgezet voor onderzoek. Deze afzetting kon rond 07.15 uur, na onderzoek door de technische recherche, worden opgeruimd.

Naast een ambulance werd er vannacht ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet meer ter plekke geweest. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis in België gebracht. Over zijn toestand heeft de politie nog niks bekend gemaakt.

Een woordvoerder laat weten dat er nog veel onduidelijkheden zijn. De technische recherche heeft de omgeving vastgelegd op foto en diverse sporen veilig gesteld. Dit onderzoek kon rond 08.15 uur worden afgerond waarna alle afzettingen zijn opgeheven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren