Vlissinger verzet zich bij arrestatie

Toegevoegd: 04-08-2019, 14.32 uur

Vlissinger verzet zich bij arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft zondag in Vlissingen rond 03.45 uur een 28-jarige man uit die plaats met gepast geweld aangehouden omdat hij een portier van een horecagelegenheid aanviel.

Vermoedelijk ontstond er ruzie in een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk. De portiers traden op, maar één van de klanten gedroeg zich agressief toen hij naar buiten werd gebracht. Hij heeft vermoedelijk een portier geslagen. De politie werd ingeschakeld.

De verdachte verzette zich tegen zijn aanhouding. Daarop hebben agenten de wapenstok gebruikt waarna hij kon worden geboeid. Hij zit vast voor verhoor. Tegen de verdachte is aangifte van mishandeling gedaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (5-8-2019 om 12:16)
Wij zijn ook blij dat je hier niet woont! Moeten geen plebs hebben hier..
Middelburger (5-8-2019 om 06:05)
Ja hoor daar gaan we weer ! Blij dat ik daar niet woon