Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Motorrijder Terneuzen zwaargewond

Toegevoegd: 04-08-2019, 15.25 uur
De politie doet nog onderzoek naar de aanrijding.
De politie doet nog onderzoek naar de aanrijding.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie doet nog steeds onderzoek naar een aanrijding in Terneuzen die zaterdagavond plaats vond op de Gremulaan.


Rond 19.55 uur kwamen een motor en een automobilist met elkaar in botsing. Volgens omstanders was er een harde klap, er ontstond ook veel schade. Een 23-jarige automobilist kwam in botsing met een 29-jarige motorrijder. Beide mannen komen uit Terneuzen. Volgens de politie wordt de automobilist verdacht van roekeloos rijgedrag.

In eerste instantie leek er niemand gewond. De motorrijder werd later onwel en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij is opgenomen. De politie doet nog onderzoek naar de aanrijding. Zo is er ook over de toedracht nog niks bekend gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaja (5-8-2019 om 10:45)
Was te verwachten met dat verrotte wegdek wat al lang zo erbij ligt...
JR lucasse (4-8-2019 om 17:12)
ze rijden hier als gekken door de straten wanneer gaan ze nu eens niet duidelijk borden plaatsen met 30 km zone en wanneer gaan ze weg goed maken .
Cookie-instellingen beheren