Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee mannen opgepakt voor steekpartij

Toegevoegd: 04-08-2019, 23.34 uur
Het onderzoek is nog in volle gang.
Het onderzoek is nog in volle gang.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De politie heeft zondag twee verdachten aangehouden voor de steekpartij in Breskens afgelopen nacht. Het gaat om twee mannen van 19 en 25 jaar uit Oostburg.

Het incident vond rond 04.30 uur plaats in het centrum van Breskens. Wat er precies is gebeurd heeft de politie nog niet bekend gemaakt, alleen dat het slachtoffer is neergestoken met een mes.

In de Mercuriusstraat was een plaats delict afgezet rondom een fiets. Vanuit deze straat was het Havenfortpad afgezet met linten. Ook alle steegjes tot aan de Grote Mark waren aangemerkt tot een plaats delict. Een grasveld in het Stadspark tussen de Grote Kade en het Spuiplein, waar het slachtoffer gevonden werd, was eveneens afgezet voor onderzoek.

Een woordvoerder laat weten dat er nog veel onduidelijkheden zijn. Het onderzoek is nog in volle gang.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750