Jongen bedreigd en beroofd in Middelburg

Toegevoegd: 06-08-2019, 09.11 uur

Jongen bedreigd en beroofd in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 17-jarig jongen uit Middelburg is maandagavond op de Oude Vlissingseweg in zijn woonplaats bedreigd en beroofd van zijn tas. Tot op heden is er niemand aangehouden.

Het slachtoffer fietste tegen middernacht over de Oude Vlissingseweg toen hij twee jongens zag staan bij een fiets. Ze hielden hem tegen en één van de dader eiste zijn tas. De dader toonde een vuurwapen. Het slachtoffer gaf zijn tas af en de twee daders renden samen weg.

In het tasje zaten een zonnebril en wat pasjes. De zonnebril is kort na de melding op de nabij gelegen Hans Lipperheystraat teruggevonden. Een hondengeleider heeft nog met zijn diensthond in de directe omgeving gezocht, maar er is niets meer aangetroffen. Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johnsnow (6-8-2019 om 10:44)
Geen beschrijving betekent altijd dat de daders van Nederlandse afkomst waren.
Mijn mening (6-8-2019 om 09:47)
Een omschrijving van de daders zou ha.dig kunnen zijn. Een lokpersoin inzetten met een k.okploeg op de achtergrond zou misschien een optie zijn.