Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Auto op z’n kop na botsing Sas van Gent

Toegevoegd: 06-08-2019, 13.26 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Bij een botsing in een woonwijk Sas van Gent is dinsdagmiddag een personenauto op zijn kop terecht gekomen. Eén persoon raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 12.10 uur op de kruising van de Kloosterlaan met de Watermolenstraat en de Brandspuitstraat, een 30-kilometerzone. Ter plekke kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Eén van de wagens belandde door de klap op zijn kop. De andere auto liep slechts lichte schade op.

De bestuurder is door de ambulancedienst ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Het letsel lijkt mee te vallen. Er is een bergingsbedrijf opgeroepen om de op zijn kop terecht gekomen auto te takelen. De andere automobilist kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (7-8-2019 om 12:53)
@Biggetje: Dat kan al met 10 km per uur
Biggetje (6-8-2019 om 21:11)
Dat is toch niet met 30 kilometer per uir gebeurd.
Cookie-instellingen beheren